CNV Publieke Zaak: nieuwe website, nieuwe content

 

Het nieuwe jaar begint met vorst en voor mij wat vitamine CNV. De vakbond voor de publieke sector, CNV Publieke Zaak, krijgt in 2009 een nieuwe website. Zoals altijd bij een fase twee (of drie)- website is er veel bestaande content die mee moet, weg mag, of herschreven moet worden. Ook krijgt de content een andere vormgeving. In een aantal workshops ga ik het webteam van CNV snel op het goede spoor zetten: ik help bij het opzetten van een plan van aanpak en we zoeken antwoord op vragen als: Welke middelen gebruiken we om overzicht te krijgen over de nieuwe content zolang het CMS nog niet beschikbaar is? Wat maakt content goed en hoe komen we er aan?

One Comment

  • Hoi Ilse,

    Hé mooi deze opdracht, succes ermee en “kick some a….”

    gr.
    Henk