Wat opdrachtgevers zeggen

Met genoegen ben ik de consigliere (geweest) van de volgende organisaties:


“Ilse understands and communicates well with IT-technicians as well as with the people working at the user-side of services, which enables her to achieve more than most. Also, she has a great eye for usability matters and for unconventional solutions.”

– Stephanie Helfferich, communicatieadviseur, Universiteitsbibliotheek Utrecht


“Ilse haar intake, als projectleider contentmigratie, was overtuigend. Vanaf het moment dat ze aan de slag was werd pas duidelijk hoeveel werk er lag en de complexiteit ervan. Ze heeft zich hier echter buitengewoon goed doorheen geslagen, waardoor er nu een uitstekende basis ligt om de komende jaren op door te bouwen.
Ik zou haar graag in een volgend project weer aan boord willen hebben!”

– Roeland Nagel, Programmamanager a.i. Kadaster online


“Ilse heeft als contentstrateeg een cruciale rol gespeeld in de vernieuwing van de Amerpoort-site als het gaat om vindbaarheid, navigatiestructuur en een rijkere content.
Ze voerde met succes een zorgvuldige contentaudit uit waardoor heel helder werd op welke punten de site aan kracht kon winnen. Ook in het proces dat volgde – ter voorbereiding op de vernieuwde site – leverde ze een grote bijdrage. Als onafhankelijk adviseur stelde ze precies de goede, kritische vragen aan ons en aan de bureaus waarmee Amerpoort samenwerkt; een luis in de pels.
Ilse is een vakidioot in de goede zin van het woord; ze gaat voor het beste resultaat, is een scherpe analist, is flexibel en zeer plezierig in de samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat Ilse met haar expertise en product een niche in de markt heeft gevonden!”

-Marieke van Dommele, Manager communicatie en marketing Amerpoort


“Ilse is een contenttijger. Zij heeft voor Vilans.nl een grote contentmigratie begeleid. De inhoud van meer dan 100 aparte sites moest over naar één nieuwe, platte structuur. Voor de mensen bij Vilans was dit een heftige verandering die veel weerstand opriep. Die kikkers heeft Ilse stuk voor stuk in de emmer gekregen. Met veel geduld, doortastendheid en een heldere geest. Ilse weet echt waar ze het over heeft. Ze vult het gat tussen content en techniek en laveert daar behendig tussendoor. Voor Vilans was zij zeer waardevol. Alom gewaardeerd om haar kennis, gestructureerdheid, overzicht én humor. Ze heeft oog voor strategie en voor operationalisatie. Charmant stort ze zich in de modder van het handwerk. Haar scala aan oneliners is onovertroffen. Het is een groot genoegen om met haar samen te werken.”

– Hanne van der Waa, communicatieadviseur Vilans


Doortastend, slim, vasthoudend, onverstoorbaar, precies, van wanten wetend, humorvol.

Is ze net dood dat ik zo veel epiteta gebruik? Nee, ze leeft – en hoe – maar schrijvend over Ilse word ik enthousiast.

Moet je iets ingewikkelds met veel content, talloze stakeholders en conflicterende belangen? Werk met Ilse. Het was mij een genoegen en ik kijk uit naar meer.
– Carola Janssen, eigenaar Kiezel Communicatie


“Ilse is een prettig en doortastend persoon om mee samen te werken. Heeft Tolknet daarbij geweldig geholpen om een goede structuur neer te zetten voor de nieuwe website waarbij content weer op 1 staat én op de juiste plek.”

– Hazel Hardijzer, communicatieadviseur Tolknet

 


“Zelden een meer toegewijd project manager tegen gekomen als Ilse. Leeft zich in in de klant, is gestructureerd en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast is Ilse ook nog eens een leuk mens om mee te werken. Leergierig, staat open voor kritiek en je kunt hard met haar lachen.”

– Glenn van der Burg, Managing Director Mediamaal