Wie is Infochef?

 

Freelance projectleider en adviseur gespecialiseerd in contentstrategie en contentmanagement. Ik adviseer organisaties hoe ze zo goed mogelijk kunnen omgaan met hun informatie, zodat ze daarmee hun doelstellingen en die van hun klanten kunnen bereiken. Analyseren, verbinden, vertalen en organiseren zijn daarbij de kernwoorden.

Ik ben beschikbaar voor:

• advies over contentstrategie, de inrichting van online teams en het opzetten van governance;
• aansturing van content- en online projecten;
• uitvoering van contentaudits, contentmodellering, metadata-architectuur en contentcreatie;
• coaching, begeleiding en kennisopbouw contentstrategie, individuen en teams.

 

Doortastend, slim, vasthoudend, onverstoorbaar, precies, van wanten wetend, humorvol. Is ze net dood dat ik zo veel epiteta gebruik? Nee, ze leeft - en hoe - maar schrijvend over Ilse word ik enthousiast. Moet je iets ingewikkelds met veel content, talloze stakeholders en conflicterende belangen? Werk met Ilse. Het was mij een genoegen en ik kijk uit naar meer - Carola Jansen, Kiezel Communicatie

 

 

 

ContentCafé

Ook vakgenoten knoop ik graag aan elkaar: samen met deze contentnerds organiseerde ik driemaal per jaar het ContentCafé.

En omdat veel mensen niet weten wat het vakgebied contentstrategie precies inhoudt, schrijf ik er af en toe in gewone mensentaal over op Frankwatching.

Sinds 2006 werk ik freelance. Een overzicht van mijn projecten, interim werk en losse adviezen vindt u bij opdrachtgevers.